dinsdag 26 juli 2011

Las Vegas

We wilden vandaag vroeg vertrekken zodat we lang in Las Vegas konden zijn. Rond 8 uur vertrokken we maar na 10 minuten rijden bedachten we dat we Bryce Canyon nog niet hadden gezien. We zijn toen even teruggereden en gelukkig hebben we dat gedaan want het was echt heel mooi, veel mooier dan Grand Canyon. De kleuren waren veel mooier en de punten van de rotsen waren ook veel scherper. Na daar minstens een uur rondgelopen te hebben zijn we ook nog even naar de Valley of Fire gegaan. Daar hebben we Atlatl Rock gezien, een grote rots met tekeningen van de Anasazi, die daar 2400 jaar geleden leefden. Uiteindelijk kwamen we laat in de middag aan in ons hotel: het Luxor. Het zag eruit als een enorme piramide met zelfs een sfinx ervoor. Nadat we de auto geparkeerd hadden hebben we minstens een kwartien naar de receptie gezocht. Middenin het hotel was een enorm casino waar we ook steeds verdwaalden, als je er middenin stond had je geen idee meer waar je heen moest. Na in de rij gestaan te hebben voor het inchecken (er waren minstens 30 mensen voor ons, met 5 balies) gingen we naar onze kamer, op de 16e verdieping dus we moesten met de lift die niet recht omhoog ging maar schuin.

Nadat we even op onze kamer voor de airco hadden gezeten zijn we naar De Strip gegaan. Het was echt geweldig!! Alle hotels waren zo groot en mooi. Het eerste hotel waar we langs kwamen was New York. Daar kwamen we langs het vrijheidsbeeld en hebben we over Brooklyn Bridge gelopen. Daarna zagen we het hotel waar een achtbaan omheen liep! Toen we verder liepen kwamen we langs Caesar's palace, met allemaal fonteinen en pilaren, en Bellagio, waar we meteen al de fonteinenshow zagen. De show was echt heel mooi, er waren heel veel fonteinen (voor het hele hotel) en het water kwam heel ver omhoog. Bij Paris hebben we de eiffeltoren gezien. We zijn daar naar binnen gegaan om wat te eten en het leek net of je onder de eiffeltoren liep. We wilden ook nog naar the Venetian maar dat was te ver.

's Ochtends zijn we nog wel naar the Venetian geweest. Het was echt heel mooi, je moest een trap op en toen kwam je echt in Venetie! Er waren straatjes en grachten met gondels waar je echt in kon en zingende gondeliers. Uiteindelijk zijn we ook nog naar Circus Circus geweest. Als je door het hotel liep (over lopende banden), kwam je in een heel overdekt pretpark! Papa, Joel en ik zijn in de achtbaan geweest en toen zijn we weggegaan....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten