dinsdag 30 juli 2013

Boquete, Panama

Gearriveerd in Boquete, dorp van de eeuwige lente. Leuk hotel, kolibri's vliegen hier weer rond, in de tuin een toekan, in een kooi weliswaar maar je kunt dan wel zien wat een mooie vogel het is.
We hebben besloten het vandaag rustig aan te doen en naar warme bronnen te gaan. Dit moet je reserveren bij een lokale touroperator. Wij kozen uiteraard de goedkoopste maar die kon niet. Nr 2 was 15 $ pp duurder maar hij wilde het ook wel de prijs van die andere doen. Toen: telefoon, touroperator 1 kon ineens wel, maar ja, te laat. Stond hij ineens bij het hotel, hij wilde de prijs ook nog wel verlagen. Helaas voor hem, te laat.
We werden opgehaald door de gids. Zit je in Panama, is de gids een Amerikaan. De auto een oud busje en daar gingen we. Na drie kwartier rijden kwamen we ergens in de rimboe aan en moesten nog een kwartier lopen. We kwamen aan bij de kleedruimte, een geitestal zo te ruiken. Het toilet heb ik gezien maar niet benaderd, verder was e niets. Geen kassa, geen parapludrankjes, niets. Wel twee poeltjes met heet water. Je kon er net in qua temperatuur. Daarna naar de rivier geklauterd waar de warme rivier en de koude rivier samen kwamen. Kon je met de ene helft van je lichaam in de kou liggen en met de andere helft in het warme water, kortom een leuke dag. Laatste foto's zijn genomen bij de grens Panama/ Costa Rica.
Morgen reisdag en daarna: walvisjacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten